Portretsessie

Bij portretfotografie wordt de persoon op een wijze gefotografeerd zodat de unieke persoonlijkheid naar voren komt. Een portret van jezelf, je zoon, dochter of samen.  Soms heeft mijn stijl van fotograferen een artistieke inslag. Doordat dit vaak lijkt op een stukje kunst blijven ze jaren, misschien wel voor het leven interessant. Een kostbaar bezit met emotionele waarde voor jezelf of voor je kinderen. Er wordt veel aandacht besteed aan ieder detail.  Bij mijn manier van fotograferen gaat het vooral om rust en gevoel in de foto vast te leggen. Een fotografisch kunstwerk waar de kracht en emotie van de persoon zichtbaar wordt. Er gaat ook een stukje voorbereiding aan vooraf. Samen bespreken we het doel en de wensen. Met veel zorg en aandacht komen we tot een beeld wat een kunstwerk uitstraalt. Ook de kledingstijl wordt vooraf besproken. In mijn studio heb ik verschillende kledingstukken die geschikt zijn voor het maken van een exclusief portret. Natuurlijk mag je ook je eigen kleding meenemen. Dit portret verdient het om op een bijzondere manier te worden afgedrukt  waardoor de foto nog mooier tot zijn recht komt en het soms een schilderachtig effect krijgt.

Een portretfotoshoot start bij € 125,00 p.p.

Een fotoshoot met een exclusief portret als resultaat.

 

Familie fotosessie € 195,00

Laat herinneringen vastleggen in een familie fotosessie.

Samen zoeken we de perfecte locatie.

 

Wat krijg je tijdens deze fotosessie:

-  Mijn tijd voor ongeveer 1 tot 1,5 uur op locatie.

- Foto's worden gemaakt in verschillende opstellingen.

- Persoonlijk online gallery waaruit jullie de mooiste foto's kiezen en die door mij zorgvuldig geretoucheerd worden.

- 15 afbeeldingen digitaal in hoge resolutie.

Deze fotoshoot is altijd op een gekozen locatie.

Wanneer de gekozen locatie buiten is en het weer niet meewerkt, ben genoodzaakt de fotosessie te verplaatsen naar een ander tijdstip.

km vergoeding € 0,35 p/km vanaf Venray

 

 

 

 

Zakelijk portret / profielfoto € 95,00

incl. btw

Presenteer jezelf op een goede manier voor op LinkedIn, Facebook, Instagram, je cv of voor op je website. Er wordt altijd van te voren besproken wat het doel van jouw portret is en hoe we dat kunnen bereiken. We gebruiken verschillende achtergronden en besteden aandacht aan kleding en belichting. 

Wat krijg je bij een zakelijke/profiel fotosessie

- Een persoonlijk consult vooraf waarin we alles zorgvuldig bespreken.

- Ongeveer 45 min studiotijd.

- Ruimte voor 1 kledingwissel.

- 2 verschillende achtergronden.

- 2 geretoucheerde digitale bestanden in webresolutie.

extra foto €55,00

- Visagie en Hairstyling is mogelijk tegen een meerprijs van € 75,00.

- Voor alleen visagie is het tarief €35,00.

Het is ook mogelijk om een fotosessie op locatie te boeken.

€ 0,35 p/km vanaf Venray

Jouw bedrijf in beeld & personal branding

Om jouw bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen wil ik eerst graag weten waar  jouw bedrijf voor staat, wat je uit wil stralen, wie jouw klanten zijn, hoe jouw huisstijl eruit ziet etc. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en  dit eerst samen te bespreken. De tarieven kunnen we tevens tijdens dit gesprek bespreken.